17 Eylül 2013 Salı

Avşa Adası Denize Sıfır Pansiyonlar

 Herkeze selam, bu yazıyı okuyorsanız avşa adasında denize sıfır pansiyonlar konusunda bilgi arıyorsunuz demektir.

 İşte bu noktada biz sizlere bu özellikte yer alan pansiyonlar hakkında özellikleri ile birlikte detaylı bilgiler vereceğiz. Nerede bu tesisler ve nasıl bulunur? Avşa adasında ilk geldiğinizde iskele meydanına inersiniz buradan sağ ve sol sahil kesimi üzerinde yürürseniz sora sora pansiyon bulabilirsiniz kendinize, işte bu noktadan sonra asıl iş başlar.Aslında her nekadar statü gereği avşa pansiyon tesisleri olarak geçsede çoğu tesis apart konseptini benimsemiştir. Bu nedenle kafanız karışabilir.

 İnternet üzerindede kendinize yer bulabilirsiniz. Bunlar arasında sizlere önereceğimiz pansiyonlar arasında irem pansiyon, uğurlugül pansiyon, özdinç apart ve ayışığı apart ilk sırada yer almaktadır. Fiyatların makulluğu açısından irem pansiyon 1 sırada yer almaktadır.

Angali Plajı - Avşa Adası

1 yorum:

  1. Avşa Adası hakkında sitelerden daha çok pansiyon fiyatları pansiyon yerleri gibi bilgiler oldu ama avşa adası hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorum.Mesela avşa adasına giden arkadaşlarımdan adanın gece hayatının çok renkli olduğunu.Gecenin sanki sabah gibi olduğunu ve 7/24 hareketli bi yer olduğunu dedi.Ama ben gezdiğim onca site arasında gece hayatı hakkında tek bir yazı bulamadım. Avşa Adası Gece Hayatı ve Clublar hakkında bilgisi olan var mı?

    YanıtlaSil