4 Ağustos 2013 Pazar

Avşa Adası Yiğitler Köyü

Avşa Adası Yiğitler Köyü Avşa Adası Yiğitler Köyü Yiğitler köyü avşa adasının doğu sahilinde yer alan sahil kasabasıdır. Eski adı araplar olan bu belde adanın sessiz sakin bir köşesidir. Kafa dinlemek isteyenler için ideal bir tatil merkezi olan bu köy islami usullere uygun muhafazakar tatil yapacaklar içinde uygundur.. Konaklamada ise ev tipi pansiyon ve kiralık yazlıklar ön plandadır.Pansiyon fiyatları avşa adası merkezinde yer alan emsali işletmelere göre %40 daha ucuzdur. Popüler plajlara yakınlığı ilede bilinen yiğitler köyüne mutlaka uğrayın

1 yorum:

  1. Ada tatili bambaşkadır. Daha önce böyle bir deneyiminiz olmadıysa Avşa otelleri size bu ilk deneyimi yaşatmak için hazır.
    Dört tarafı sularla çevrili bir adada, şehir gürültüsünden uzak, deniz havasını iliklerinize kadar hissedeceğiniz huzurlu bir ortam. Farklı bir atmosferde, kendinizi çok iyi hissedeceğiniz ve iyi ki gelmişim diyebileceğiniz harika bir ada.
    Avşa Adası otelleri bu harika ortamın içerisinde, sizlere keyifli bir tatil avantajı sunmak için siz misafirlerini bekliyor. Ada tatilinin en keyifli yanlarından birisi de soyutlanmış bir ortamda bulunmanız. Karayolu ile hiçbir yere bağlantınız yok. Kendinizi daha özgür ve erişilmez hissedeceğiniz şirin bir belde.
    Ada tatili konusunda ilk deneyiminiz için ekonomik bir seçenek olan iyi vakit geçirebileceğiniz, güzel bir başlangıç noktası. Avşa adası ucuz oteller konusunda sizi yanıltmayacak ve ekonomik durumunuza göre kendinize uygun bir otel seçeneği sunacaktır.
    Avşa Adası otel fiyatları her kesimden ve gelir grubundan tatilciye hoş bir tatil yaşatabilir. Avşa otel fiyatları sezonun farklı zamanlarında değişiklik gösterebilmektedir. Otel fiyatlarının en yüksek olduğu dönem Temmuz ve Ağustos ayı olmakla birlikte, mevsimsel durumlara ve örneğin bayram gibi tatil dönemlerindeki yoğunluğa göre değişmekte. Bu nedenle yoğun dönemler ve tatil dönemlerinde adaya gitmek istiyorsanız mutlaka erken rezervasyon yaptırmalısınız.
    Avşa otelleri, daha ucuz tatil yapmanız için size fırsatlar da sunabiliyor. Özellikle Ramazan ayına denk gelen dönemlerde %50 ye varan indirimler yapılıyor. Buna keza yine Temmuz ve Ağustos harici dönemlerde de en az %30-50 arası indirim alabiliyorsunuz.
    Avşa otelleri genellikle yarım pansiyon şeklinde hizmet veriyor. Akşam yemekleri Alakart usulü, sabah kahvaltıları da otele göre değişiklik göstermekle birlikte açık büfe olarak verilebiliyor. Her şey dahil konsepti Avşa otelleri tarafından uygulanmıyor.
    Adaya rezervasyon yapmadan geldiğinizde birçok otel çalışanı sizi iskelede karşılayıp kendi otellerine çekmek için çaba sarf ediyor. Şayet böyle sürprizler yaşamak istemiyorsanız adaya gelmeden önce Avşa otelleri hakkında detaylı bilgi almanızı, hatta kalacağınız oteli önceden fotoğraflarından incelemenizi tavsiye ederiz. Avşa otelleri içerisinde 5 yıldızlı otel bulunmamakta.
    Adanın yerleşim şekli ağırlıklı olarak deniz kıyısında olduğundan, otellerin büyük bölümü denize sıfır veya çok yakın. Avşa adası otel fiyatları da bu yakınlığa göre değişiklik göstermekte. Avşa merkezi daha heyecanlı bir tatil imkanı sunarken, Yiğitler Köyü gibi merkezden uzak bir ortamda sessiz, sakin ve huzurlu bir tatil geçirebilirsiniz. Bu biraz da sizin tatilden ne istediğinize bağlı. Bazıları müzik ve aktiviteler ile dolu bir tatil tercih ederken, bazıları sakin, kafasını dinleyebileceği bir tatili tercih edebilir. Avşa adası size her ikisini de yaşatabilecek tatil seçenekleri sunuyor.
    Avşa otelleri hakkında dilimiz döndüğünce bilgi vermeye çalıştık. Bundan sonrası sizin seçimlerinizle vereceğiniz kararlarda. Umarız Avşa Adası’nda keyifli bir tatil yapma fırsatını yakalarsınız.

    YanıtlaSil